WORKSHOP Papierscheppen in Atelier in Huissen op 4 juni 2016

Het is nog mogelijk om zich in te schrijven voor een workshop papierscheppen. Deze wordt gegeven op de hele dag op 4 juni 2016 in mijn atelier vanaf 10.00 tot 17.00 uur. In de prijs van 75 euro zijn alle materialen, een royale lunch en drankjes inbegrepen. U kunt meer hier meer lezen. Voor vragen en/of aanmelding kunt u terecht per email op E-mail adres: diduch@kpnplanet.nl

Cursus & Workshop

Maria Diduch biedt naast haar jaarlijkse terugkerende cursus Tekenen en Schilderen ook de volgende nieuwe activiteiten voor zowel beginners als gevorderden. Het nieuwe seizoen begint in september 2016. Hieronder vindt u meer informatie over de diverse curssusen die er gevolgd kunnen worden:


3-daagse Cursus Tekenen en Schilderen

Maria Diduch verzorgt onder haar begeleiding een 3-daagse cursus in tekenen en schilderen in alle technieken. Er wordt geschilderd met acryl op doek, getekend met pastel, kleurpotloden, grafiet, oostindische inkt, houtskool enz.

Als je altijd al hebt willen schilderen of tekenen en wilt u uw creativiteit nieuw leven inblazen, wees dan van harte welkom!

Ga naar de onderstaande link voor meer informatie:

1-daagse Workshop Tekenen en Schilderen

Maria Diduch verzorgt onder haar begeleiding een 1-daagse workshop in tekenen en schilderen in alle technieken. Er wordt geschilderd met acryl op doek, getekend met pastel, kleurpotloden, grafiet, oostindische inkt, houtskool of monotype printtechnieken. De cursisten kunnen zelf kiezen met welke techniek(en) ze aan de gang willen op deze dag.

Als je altijd al hebt willen schilderen of tekenen en wilt u uw creativiteit nieuw leven inblazen, wees dan van harte welkom!

Ga naar de onderstaande link voor meer informatie:

3-daagse Cursus Monotype Printtechniek

Monotypes zijn eenmalige afdrukken vervaardigd op een glasplaat of op een andere gladde ondergrond. Dit is een techniek die tot prachtige en kwalitatieve prenten kan leiden.

Maria Diduch biedt onder haar begeleiding een 3-daagse cursus aan in deze Monotype Printtechniek. De workshop wordt op drie dinsdagen gehouden van 13.30 tot 16.30 uur in kleine groepen van 5 a 8 personen. Voor een all-in prijs van 60 euro ontvangt u ook de benodigde materialen.

Ga naar de onderstaande link voor meer informatie: